Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Δίδυμες Φλόγες


Οι δίδυμες φλόγες, γνωστές και ως δίδυμες ψυχές, είναι κυριολεκτικά το άλλο μισό της ζωής μας.

Ο καθένας από μάς έχει μόνο μια δίδυμη ψυχή, και αφού χωρίστηκαν οι δυο ψυχές, ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους, ενσαρκώμενες, ξανά και ξανά, ώστε να συγκεντρώσουν ανθρώπινη εμπειρία, πριν επιστρέψουν να είναι μαζί.


Ιδανικά, αυτό συμβαίνει και στις δυο τελευταίες ζωές τους στον πλανήτη, ώστε να ανέρχονται μαζί.

Συνεπώς, το πιθανότερο είναι ότι δεν ήσουν σε πολλές ζωές μαζί με τη δίδυμη ψυχή σου.

Κάθε δίδυμη ψυχή είναι μια ολόκληρη ψυχή, όχι μισή ψυχή. 
Η αποστολή τους είναι να γίνουν πιο ολοκληρωμένες, ισορροπώντας την θηλυκή και την αρσενική πλευρά τους, και ιδανικά να διαφωτιστούν, πριν επανενωθούν με τη δίδυμη ψυχή τους.
Αυτή η επανένωση είναι δυο ολοκληρωμένων και ολόκληρων όντων.

Όλες οι άλλες σχέσεις, κατά την διάρκεια όλων των ζωών μας, είναι για να εξασκηθούμε για την στιγμή, που θα είμαστε με την δίδυμη ψυχή μας, την απόλυτη σχέση.


Όταν οι δίδυμες ψυχές συναντώνται είναι για να εκτελέσουν κάποιο είδος πνευματικής εργασίας.
Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που βρίσκουν η μια την άλλη, καθώς μέσω της επανένωσης τους, εκλύονται τεράστια ποσά δημιουργικής ενέργειας, τα οποία θα χρησιμεύσουν στην αποστολή τους.

Όλο και περισσότερες δίδυμες ψυχές προσπαθούν να συναντήσουν η μια την άλλη, ώστε να βοηθήσουν τον πλανήτη και την ανθρωπότητα να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στην συνείδησή τους.



Παρ'όλα αυτά, πολλές απ'αυτές τις προσπάθειες επανένωσης είναι ανεπιτυχείς, καθώς τα άτομα δεν είναι ακόμα έτοιμα, για την ένταση της επανένωσης.


Είναι πιο έντονη από κάθε άλλη ένωση και η ένταση αυτή υπάρχει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο, όχι τόσο σε σωματικό ή σε επίπεδο συναισθημάτων.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σημαντική έλξη και σε αυτά τα επίπεδα, αλλά η δυνατότερη έλξη είναι σε πνευματικό επίπεδο.
Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει σε μια δίδυμη ψυχή.



Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι έχουν συναντήσει την δίδυμη ψυχή τους, επειδή η έλξη είναι τόσο έντονη, αλλά αυτή είναι μια καρμική έλξη, ανάγκης ή σαρκικής επιθυμίας και όχι η Θεία Αγάπη των δίδυμων ψυχών.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...